بازدید دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و هیأت همراه از واحد دندانپزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد دندانپزشکی ، این مراسم با حضور دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه ، مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه ، دکتر افشین حراجی رییس واحد دندانپزشکی، معاونین و مدیران گروههای آموزشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاداسلامی تهران در روز سه شنبه 16 خردادماه در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر افشین حراجی ضمن عرض خیر مقدم به سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و هیأت همراه ایشان ، به بیان گزارش عملکرد ، افتخارات و جایگاه واحد دندانپزشکی تهران در بین دانشگاههای برتر کشور و مشکلات پیش روی این واحد دانشگاهی پرداخته و پتانسیل واحد دندانپزشکی را برای جذب بیشتر دانشجو مناسب دانستند.

سپس مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه در خصوص فضاهای واحد دندانپزشکی و استانداردهای لازم برای دانشکده های دندانپزشکی و پزشکی سخنرانی وابراز امیدواری کردند ، به خواست خدا در آینده ای نزدیک  با حمایتهای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی این مشکل مرتفع خواهد شد.

در ادامه دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به لزوم حفظ منزلت و جایگاه اساتید دانشگاهی ، جذب دانشجوی خارجی و تبادل استاد با کشورهای همسایه ، کیفی سازی و توسعه علوم پزشکی ، ارتباط سیستماتیک و علمی بین دانشجو و استاد ، حمایت از 150 واحد زیانده دانشگاه آزاد اسلامی سخنانی ارائه نموده و از زحمات مهندس هاشمی در ایجاد فضاهای عمرانی قدردانی نمودند . همچنین جهت ارتقای کیفی واحد دندانپزشکی بر اساس استانداردهای مورد نظر وزارت بهداشت ، ساختمان متعلق به سازمان مرکزی واقع در نیستان نهم به این واحد واگذار شد.

پس از آن نیز دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی ، دندانپزشکی و علوم دارویی را جزو برندهای  دانشگاهی کشور دانسته و اظهار داشتند علیرغم کاهش دانشجو ، در سالهای گذشته تقاضای بسیاری برای جذب در واحد دندانپزشکی داشته ایم که بدلیل کمبود فضا نتوانستیم علاقمندان به این رشته را جذب کنیم . امیدواریم با حمایتهای دکتر ولایتی و دکتر نوریان بتوانیم گامهای خوبی در توسعه علوم پزشکی برداریم.

در پایان جلسه ، دکتر نوریان و هیأت همراه از بخش های مختلف آموزشی و کلینیکی دندانپزشکی ، پروتز ثابت ، پروتز متحرک ، ارتودنسی ، کودکان ، ترمیمی ، بخش تخصصی پروتزهای دندانی و ایمپلنت ، رادیولوژی دهان فک و صورت و کلاسهای آموزشی بازدید نمودند.