• حوزه ریاست
  • تابلو اعلانات فناوری اطلاعات

اطلاعیه تغییرات در نحوه استفاده از پورتال دانشجویی و اساتید

به نام خدا

پیرو تجمیع واحدهای پزشکی ، دندانپزشکی و علوم دارویی در قالب دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و یکپارچه

سازی پورتالهای دانشجویی و اساتید ، خواهشمند است ضمن توجه به موارد زیر، ضروریست تغییرات اعلام شده  هنگام

ورود به پورتالهای مربوطه رعایت گردد.

1- تمامی آدرس های  قبلی پورتال های  دانشجویی و اساتید دانشکده دندانپزشکی با هر لینکی غیر فعال می باشد.

2- برای ورود به پورتال دانشجویی از طریق  وب سایت دانشکده به آدرس http://dentaliau.ac.ir در بخش سیستم

مکانیزه (وسط صفحه سمت راست) " پورتال های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران "  مراجعه نمائید .

شما  از این طریق میتوانید به شش لینک به منظور سرعت بهینه دسترسی داشته باشید.

3-کد شناسایی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی به جای عدد 3 با عدد 2 شروع می شود و رمز عبور به قوت خود باقی

است.

4-  برای ورود به پورتال اساتید از طریق  وب سایت دانشکده به آدرس http://dentaliau.ac.ir در قسمت سیستم

مکانیزه (وسط صفحه سمت راست) پورتال اساتید 1 و 2 "  مراجعه نمائید .

5- کد کاربری در پورتال اساتید دانشکده دندانپزشکی با عدد 10000 جمع مشود و رمز عبور به قوت خود باقی است.

6 - به دلیل تغییرات فوق پورتال سلف نیز تا اطلاع ثانوی غیر فعال می باشد.

اختلال در پورتال آموزشی و دانشجویی از تاریخ 97/05/25 لغایت 97/05/31

درراستای تجمیع سیستمهای مکانیزه آموزشی ، دانشجویی، مالی(شهریه) واحد های دانشگاه علوم پزشکی تهران

(واحد دندانپزشکی و واحد علوم پزشکی) در دسترسی به پورتالهای دانشجویی ، اساتید و سیستم مکانیزه آموزش دانشگاه

از تاریخ 97/05/25 لغایت 97/05/31 مسدود و یا با اختلالاتی مواجه خواهید شد. پیشاپیش از همکاری و صبوری شما کمال

تشکر و قدردانی را داریم.

راه اندازی سرویس Hotspot

به اطلاع دانشجویان ، اساتيد و همکاران ميرساند :

با توجه به راه اندازي سرويس Hotspot  در ساختمان هاي نيستان ، از تاريخ 96/05/09 اتصال به اینترنت تلفن هاي همراه هوشمند، تبلت ها و لپ تاپ ها كه به شبكه بي سيم  ( wifi ) دانشگاه متصل مي شوند از طريق سرويس Hotspot خواهد بود و روش قبلي يعني استفاده از سرويس VPN داخلی ديگر كارايي نخواهد داشت و ديگر نيازي به ساخت VPN داخلي جهت اتصال به اينترنت  از طريق wifi نمي باشد. همچنين به اطلاع ميرساند با راه اندازي اين سرويس مشكل فني اخير  گوشي هاي آيفون  در اتصال به اينترنت  wifi  دانشگاه كه به دليل ارتقا به IOS ورژن 10 بوجود آمده بود برطرف گرديد. لازم به ذكر است روش اتصال به اينترنت براي کامپیوترهای موجود در سایت اینترنت نیز با استفاده از سرويس Hotspot خواهد بود.

خواهشمند است به منظور استفاده از این سرویس راهنماي زير را با دقت مطالعه فرماييد و از تماس هاي غير ضروري و مراجعه به اداره فناوري اطلاعات در ابن خصوص خودداري نمائيد.

روش استفاده از سرویس  Hotspot  در شبكه wifi دانشگاه دندانپزشكي :

1- سيستم wifi دستگاه خود را روش نموده و به شبكه AP-4000 متصل شويد.
2- يكي ار مرورگرهاي (explorer, firfox, chrome,Opera) موجود در دستگاه خود را اجرا نماييد.
3- با بازشدن مروركر صفحه Hotspot دانشگاه مشاهده مي شود.
4- دانشجویان از شماره دانشجویی برای نام کاربری و از شماره ملي به عنوان کلمه عبور استفاده نمایند.  اساتید و کارکنان نیز از شماره ملی برای نام كاريري و از شماره شناسنامه براي  پسورد يا همان كلمه عبور استفاده كنند.
5- با وارد نمودن صحيح موارد فوق ، صفجه جديدي براي شما باز ميشود كه حاوي نام كاربري شما و اطلاعات مربوط به زمان استفاده و غيره است. ( سعي شود اين صفجه بسته نشود چون  در زمان پايان استفاده براي قطع اتصال مورد نياز خواهد بود. براي استفاده از اينترنت و مشاهده صفحات مورد نياز از پنجره هاي جديد استفاده نماييد.)
6- شما در صورت دارا بودن اكانت ميتوانيد از اينترنت استفاده كنيد در عير اينصورت مانند گذشته به صفحه خريد اكانت هدايت خواهيد شد.

اداره فناوری اطلاعات وارتباطات واحد دندانپزشکی