جلسه توجیهی دانشجویان دستیاری تخصصی جدیدالورود دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۴ کد : ۳۲۷ اخبار
تعداد بازدید:۱۵۲

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، جلسه توجیهی دانشجویان دستیاری تخصصی ورودی جدید این دانشکده در روز شنبه 7 مهرماه با حضور هیأت رییسه دانشکده ، سرپرستان تخصصی بخشهای آموزشی و دانشجویان دستیاری تخصصی پذیرفته شده سال 1397 در سالن کنفرانس دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه ، دکتر افشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی ضمن خیرمقدم به دانشجویان تخصصی برای ایشان آرزوی موفقیت نمودند.

سپس دکتر بهنام خسروانی فرد سرپرست کل دوره های تخصصی دانشکده به معرفی سرپرستان تخصصی بخشها و دانشجویان جدید الورود بخشها پرداختند.

در پایان نیز اساتید سرپرست تخصصی بخشها به دانشجویان خیرمقدم گفته و در خصوص نحوه حضور و مقررات داخلی بخشها توضیحاتی ارائه نمودند.

نظر شما :