برگزاری مراسم توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۶ کد : ۳۲۲ اخبار
تعداد بازدید:۲۵۴

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید این دانشکده در روز شنبه 14 مهرماه با حضور دکتر سید علی ابطحی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ، دکتر فرشاد هاشمیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران جناب آقای طیاریه مدیر کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر افشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی و مسئولان دانشکده دندانپزشکی ، دانشجویان پذیرفته شده سال 97 و خانواده های ایشان در سالن اجتماعات برگزار شد.

در ابتدای مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ،  دکتر افشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و قبولی دانشجویان جدید الورود را به ایشان و خانواده محترم دانشجویان  تبریک گفته و در خصوص جایگاه و رتبه بندی دانشکده دندانپزشکی در بین دانشگاههای داخل و خارج از کشور و کیفیت بالای آموزش دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران توضیحاتی ارائه نموده و نقش دانشجویان را در آینده دانشگاه بسیار مهم دانستند.

سپس دکتر سید علی ابطحی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی نیز به دانشجویان جدیدالورود خیر مقدم گفته و به دانشجویان توصیه نمودند از فرصت پیش آمده ،  با برنامه ریزی صحیح ، آینده نگری ، دوری از معاشرت با افراد بی برنامه و ناامید ، استفاده از تجربیات  نخبگان و اساتید برجسته جهت رسیدن به اهداف بزرگ و حل مشکلات جامعه بهره کافی را ببرید. و ابراز امیدواری نمودند که در سالهای بعد شاهد حضور این عزیزان در تحصیلات تکمیلی و تخصصی باشند.

پس از آن دکتر میرمسعودفاطمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ،  ورود دانشجویان را به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفته و این موفقیت را نتیجه زحمات معلمان ، اولیای دانشجویان و دانشجویان دانسته از ایشان درخواست نمودند همیشه شکرگزار زحمات این عزیزان بوده و از فرصت پیش آمده جهت رسیدن به درجه بالای شکرگزاری و انسان بودن بهره کافی را ببرند. و در ادامه توضیحاتی در خصوص  طرح پایش سلامت ، دانلود و تکمیل پرسشنامه های این طرح در سایت دانشگاه ، قرار گرفتن اطلاعات و قوانینی که دانشجویان بایستی از بدو ورود به دانشگاه باید بدانند در سایت دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی توضیحاتی ارائه نمودند و از دانشجویان خواستند تا از طریق مشارکت و حضور در حوزه های آموزشی و فرهنگی ، دانشگاه را یاری نمایند.

در ادامه مراسم دکتر فرشاد هاشمیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ضمن خیرمقدم ، از دانشجویان خواستند از ابتدای شروع تحصیلات دانشگاهی زیر سایه اساتید ،کار پژوهشی خود را در قالب کمیته تحقیقات دانشجویی و باشگاه پژوهشگران جوان آغاز نموده ، شکرگزار زحمات پدر و مادر و اساتید خود بوده و در آینده با مردم با احترام برخورد نموده و با علم بالای دندانپزشکی زینت جامعه آکادمیک و خانواده خود باشند.

در ادامه حسین رفیعی سرپرست حوزه دانشجویی فرهنگی ، دکتر آرش عزیزی معاون پژوهش و فناوری ، دکتر غلامحسین رمضانی معاون تحصیلات تکمیلی و آموزشی دانشکده دندانپزشکی در خصوص حوزه های خود توضیحاتی ارائه نموده و به سوالات دانشجویان و خانواده ایشان پاسخ دادند.

در پایان نیز دکتر دنیا صدری مدیر آموزشی دانشکده به بیان مقررات آموزشی واحد پرداخته و دانشجویان را با مقررات آموزشی دانشگاه آشنا نمودند.

1539498711-img-4662.jpg

نظر شما :