اطلاعیه

اطلاعیه اعلام اسامی پذیرفته شدگان سی و دومین دوره آزمون ورودی پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی۹۸-۹۷

۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۵ کد : ۲۳۲ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۵۳
زمان نام نویسی پذیرفته شدگان سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی ۹۷/۰۷/۰۲ می باشد.

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان سی و دومین  دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی ( سال تحصیلی 98-97 ) موارد ذیل به اطلاع رسانیده می شود :

پذیرفته شدگان سی و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی باید در تاریخ 97/07/02  برای نام نویسی به دانشکده دندانپزشکی  دانشگاه  علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران  مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

الف : مدارک مورد نیاز  برای پذیرفته شدگان سهمیه ی آزاد

• 6 قطعه عکس 3.4
  • اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه ( رنگی )
  • کپی کارت نظام پزشکی رنگی
  • اصل و کپی پشت و روی کارت ملی ( رنگی )
  • کپی پایان طرح ( رنگی )
  • اصل و کپی دانشنامه ی دندانپزشکی عمومی ( یا مدرکی که نشاندهنده ی فراغت از تحصیل باشد ) رنگی

تبصره : پذیرفته شدگانی که با استفاده از مقررات رتبه های برتر ، استعدادهای درخشان ، قانون تسهیل ازدواج جوانان و ... مجاز به شرکت در آزمون بوده اند ، باید حداکثر تا 31/06/97 فارغ التحصیل شده باشند.

• اصل و کپی کارت پایان خدمات یا معافیت دائم یا مدارکی که نشاندهنده ی وضعیت نظام وظیفه ی آقایان باشد .
  • مدرک نشان دهنده ی وضعیت طرح نیروی انسانی ( بر اساس مندرجات دفترچه ی آزمون )

تذکر :  پذیرفته شدگانی که ملزم به گذراندن طرح نیروی انسانی بوده اند ، باید دوره ی مذکور را تا 31/06/97 به پایان رسانده باشند.

• گواهی اشتغال به کار در حال حاضر ، ویژه ی استفاده کنندگان از سهمیه ی استانی ( بر اساس مندرجات دفترچه ی راهنما )
  • آخرین حکم کارگزینی ( ویژه مستخدمان وزارتخانه ها ، نهادها و سازمانها )

ب) : مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی رزمندگان و ایثارگران :

1-  تمام مدارک مورد نیاز در بند الف ( به جز مواردی که برای مشمولان سهمیه رزمندگان و ایثارگران مستثنا شده است )

2- اصل و کپی مدارک نشان دهنده ی وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه ی رزمندگان و ایثارگران

ج) : مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی بومی ( مناطق محروم) :

1-  تمام مدارک مورد نیاز در بند الف

2- اصل و کپی مدارک نشاندهنده ی وضعیت بومی ( بر اساس مندرجات دفترچه راهنما

د): مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی مازاد استعداد درخشان :

1- تمام مدارک مورد نیاز در بند الف

2- اصل و کپی مدارک نشان دهنده ی وضعیت استعداد درخشان ( بر اساس مندرجات دفترچه راهنما)

ه) : مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی مازاد 5/2 درصد نیروهای مسلح:

1- تمام مدارک مورد نیاز در بند الف

2- اصل و کپی گواهی مربوط به کادر نیروهای مسلح (به تایید بالاترین مقام مربوطه ) ویژه مستخدمان نیروهای مسلح

تذکرات مهم :

عدم مراجعه و ثبت نام در زمان مقرر ، به منزله ی انصراف بوده و هیچ گونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد شد .

• پذیرفته شدگانی که پس از ثبت نام ، انصراف دهند یا برای ثبت نام مراجعه نکنند ، حق شرکت در آزمون دوره ی بعد را ندارند ، پذیرفته شدگان رشته محلهایی که ملزم به پرداخت شهریه هستند ( دانشگاه آزاد اسلامی و بخشی از ظرفیت دانشگاه شاهد ) مشمول مقررات این بند نمیشوند .
  • یکی از شرایط پذیرش در سهمیه ها ، کسب نمره ی حد نصابی است که قانون معین کرده است . بنابراین ، در صورتی که داوطلبان این سهمیه ها حد نصاب لازم را کسب نکرده باشند ، حائز شرایط پذیرش نشده اند . همچنین ممکن است نفرات بالاتر آن سهمیه ها ( با نمره بیشتر ) ظرفیت را پرکرده و داوطلب به رغم کسب حد نصاب ، پذیرفته نشود.
  • برای افرادی که انتخاب رشته / محل انجام داده اند ( اعم از پذیرفته شدگان و مردودان ) کارنامه ی نهایی صادر می شود که جایگاه داوطلب را در رشته / محلهای انتخابی اش ، در مقایسه با سایر داوطلبانی که آن رشته / محل را انتخاب کرده اند ، نشان میدهد.
  • پذیرفته شدگان سهمیه ی بومی ( مناطق محروم ) ، هنگام ثبت نام موظف به سپردن تعهد محضری به دانشگاه محل تعهد هستند . افرادی که با تعهد خاص بومی پذیرفته شده اند ، ای موضوع در کارنامه شان قید شده است .

با آرزوی توفیق روز افزون

نظر شما :