• امام علي علیه السلام فرمود: هر ظرفى كه در آن چيزى ريخته شود پر مى‏شود، مگر ظرف دانش كه هر چه در آن ريخته شود جا باز مى ‏كند. (نهج البلاغه: حكمت 205 )

برگزاری مراسم روز دانشجو در واحد دندانپزشکی تهران

مراسم روز دانشجو در 16 آذرماه و با حضور دکتر افشین حراجی ریاست واحد دندانپزشکی ، معاونین ، اساتید  و  با استقبال ویژه دانشجویان در سالن اجتماعات واحد دندانپزشکی  برگزار شد.

ابتدا دکتر افشین حراجی ریاست واحد ضمن عرض تبریک این روز فرخنده و تاریخی به دانشجویان و مدعوین ، از افتخارات کسب شده توسط دانشجویان واحد تقدیر و تشکر نمودند.

در ادامه مراسم از دانشجویان فعال فرهنگی و منتخبین آموزشی و همچنین برگزیدگان مسابقه کتابخوانی ویژه هفته دفاع مقدس ، دل نوشته و مسابقه حضوری ، با اهداء لوح و جوایز نقدی قدردانی به عمل آمد.