• امام علي علیه السلام فرمود: هر ظرفى كه در آن چيزى ريخته شود پر مى‏شود، مگر ظرف دانش كه هر چه در آن ريخته شود جا باز مى ‏كند. (نهج البلاغه: حكمت 205 )

خبرهاي فرهنگي شهریور ماه «1393»

مراسم و مناسبت‌ها

1- تیتر خبر: " کارگاه آموزشی آسیب شناسی فرهنگ دینی"

مشروح خبر: کارگاه آموزشی با موضوع آسیب شناسی فرهنگ دینی ویژه کارمندان و استادان محترم واحد دندانپزشکی در روزهای 5،4،3 شهریور ماه  با همکاری دفتر آموزش  نیروی انسانی برگزار و جمعیت بیش از 90 نفر از شرکت کنندگان گواهی پایان دوره صادر گردید. شایان ذکر است مدرسی این کارگاه بر عهده جناب آقای دکتر بازرگان گذارده شده بود.

2-تیتر خبر: مراسم روز کارمند

مشروح خبر: به مناسبت هفته دولت و فرا رسیدن روز کارمند معاونت فرهنگی با همکاری روابط عمومی مراسم قدردانی از کارکنان خدوم و زحمتکش را برگزار نمود. در این برنامه از 14 کارمند به اهدا کارت هدیه به قید قرعه قدردانی گردید. شایان دکر است پس از پایان مراسم شرکت کنندگان به ضیافت ناهار ریاست محترم دعوت شدند.

3-تیتر خبر: " مسابقه نقاشی با موضوع نماز"

مشروح خبر: در اجرای مصوبه ستاد اقامه واحد دندانپزشکی  مسابقه ای با موضوع نماز برای فرزندان کارکنان و استادان برگزار گردید مسابقه نقاشی در تاریخ 16/06/93 همزمان با سالروز میلاد امام رضا(ع) برگزار و پس از داوری آثار به برندگان در رده  سنی هدایایی شامل جعبه مدادرنگی ، لوح سپاس و کارت هدیه اهدا شد.

4- تیتر خبر: " مسابقه کتابخوانی ویژه همسران "

مشروح خبر: در اجرای مصوبه ستاد اقامه نماز و پس از اطلاع رسانی جهت شرکت همسر کارکنان و استادان در مسابقه، فایل  PDFده منبع مسابقه(کتاب پرتوی از اسرار نماز) در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت. پس از پایان مهلت ارسال پاسخ نامه ها، نفرات برتر معرفی و به شش نفر از برگزیدگان کارت هدیه پانصد ریالی تعلق گرفت.

5- تیتر خبر: " جلسه توجیهی دانشجویان جدید »"

مشروح خبر: جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید با حضور اعضا هیات رییسه محترم واحد دندانپزشکی و با شرکت بعضی از والدین دانشجویان  در تاریخ 29/06/93 در سالن اجتماعات برگزار گردید. در این جلسه دانشجویان با فضا، امکانات، قوانین آموزشی فعالیتهای فرهنگی و....آشنا شدند. شایان ذکر است به کلیه دانشجویان بسته فرهنگی شامل: (مجموعه کتب صوتی استاد مطهری، دفترچه یادداشت، جاسوئیچی  dvd  بیست،  روان نویس و...) اهدا گردید. در پایان از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد.

6-تیتر خبر: ارسال پیامک فرهنگی

مشروح خبر: به مناسبت های ولادت امام رضا(ع) و همچنین هفته دفاع مقدس، معاونت فرهنگی با استفاده از سامانه پیامکی خود، پیامهای متناسب با موضوع را جهت استادان، دانشجویان و کارکنان محترم بر روی گوشی  همراه ارسال نمود.

7-تیتر خبر: کارگاه آموزشی مدیران گروه معارف اسلامی

مشروح خبر: گروه معارف اسلامی واحد دندانپزشکی میزبانی کارگاه آموزشی یکروزه با موضوع آشنایی با نرم افزارهای آموزشی ویژه مدیران گروه معارف اسلامی واحدهای استان تهران را در تاریخ 01/06/93 بر عهده داشت . شایان ذکر است شرکت کنندگان از برگزاری این دوره و میزبانی واحد دندانپزشکی ابراز رضایت کامل داشتند و مراتب تقدیر و تشکر خود را به اطلاع مدیر محترم گروه معارف اسلامی رساندند.