• امام علي علیه السلام فرمود: هر ظرفى كه در آن چيزى ريخته شود پر مى‏شود، مگر ظرف دانش كه هر چه در آن ريخته شود جا باز مى ‏كند. (نهج البلاغه: حكمت 205 )

خبرهاي فرهنگي مرداد ماه «1393»

مراسم و مناسبت‌ها

1- تیتر خبر: " دعوت دانشگاهیان به شرکت در راهپیمایی روز قدس

مشروح خبر: معاونت فرهنگی با ارسال پیامک از اقشار دانشگاهی جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت بعمل آورد. شرکت کنندگان در راهپیمایی در حمایت از مردم بی دفاع غزه، نفرت و انزجارشان را از رژیم سفاک صهیونیستی اعلام کردند.

2-تیتر خبر: " دوره روشهای بسط و تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف "

مشروح خبر: به همت معاونت فرهنگی و همکاری دفتر آموزش ضمن خدمت روز دوشنبه 13/05/93 کارگاهی 8 ساعته  با عنوان روش های  بسط و تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف با مدرسی دکتر رضا بازرگان در واحد برگزار گردید. در این جلسه مسائلی پیرامون حجاب و عفاف  بیان گردید و شبهات کارمندان  شرکت کننده در دوره آموزشی پاسخ داده شد.

3-تیتر خبر: " دوره آموزشی مهدویت مقدماتی و تکمیلی"

مشروح خبر: کارگاه آموزشی مهدویت در دو دوره مقدماتی و تکمیلی برای کارمندان و استادان واحد دندانپزشکی برگزارگردید، استاد دوره مقدماتی که در تاریخ 19 و 20 مرداد ماه برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین استاد عرفانیان بودندکه در رابطه با مقوله انتظار حضرت صاحب الزمان(عج) سخن به میان آوردند . کارگاه آموزشی مهدویت تکمیلی نیز با حضور حجت الاسلام والمسلمین نصوری در تاریخ 21 و 22 مرداد تشکیل و ایشان در رابطه با شناخت امام منتظر، جایگاه ایشان و بی راهه های انتظار سخن به میان آوردند این دوره ها با استقبال بیش از 85 نفر ازکارمندان مواجه گردید. در پایان با برگزاری آزمون برای شرکت کنندگان گواهی پایان دوره صادر گردید.

4- تیتر خبر: " نفرات برتر طرح رمضان، بهار قرآن "

مشروح خبر: آزمون کارگاه آموزشی تفسیر سوره فرقان از 2 تا 6 مرداد به صورت اینترنتی برگزار گردید و به شرکت کنندگانی که 60 درصد نمره را کسب نمودند گواهی نامه پایان دوره  16 ساعته اعطا و به نفرات اول تا سوم آزمون اینترنتی جوایز نقدی اهداء  گردید.

5- تیتر خبر: " تجمع دانشجویی حمایت از مردم مظلوم غزه »"

مشروح خبر: با اطلاع رسانی پیامکی و دعوت از دانشجویان این واحد دانشگاهی جهت حضور در تجمع اعتراض آمیزمقابل دفتر سازمان ملل در تهران، دانشجویان با تحصن در روز سه شنبه 28/05/93  آمادگی خود جهت دفاع از مردم بی پناه فلسطین را اعلام کردند. در این تجمع عنوان گردید که رژیم غاصب صهیونیستی به رعایت حداقل های اصول انسانی پایبند نیست و تعداد زیادی از زنان و کودکان فلسطینی در نوار غزه راکشته یا زخمی کرده است و حتی امکان امداد رسانی نیروهای امدادی را سلب کرده است و این جنایات ، رویدادی ضد بشری است که دل هر انسان آزاده ای را به درد می آورد.