• درباره دانشگاه

تاریخچه دانشگاه

واحد دندانپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي (تهران)

واحد دندانپزشکی تهران در هفدهم  شهریور ماه 1365 با هدف آموزش پویندگان علم و معرفت در رشته های دندانپزشکی با پذیرش حدود 40 دانشجو در رشته دکتری حرفه ای دندانپزشکی فعالیت خود را آغاز نموده ودر سال 1374 با موافقت ریاست عالیه دانشگاه و تصویب وزارت بهداشت دو رشته پروتز دندان و پرستاری دندانپزشکی نیز به این واحد اضافه شد. همچنین در سال 1387 مجوز 9 رشته تخصصی نیز توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای این واحد صادر شد و هم اکنون در تمام رشته های علوم دندانپزشکی مصوب وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی دانشجو می پذیرد و دارای درجه  بسیار بزرگ و امتیاز 525/2 میباشد.

رشته های تحصیلی این واحد

دکترای حرفه ای دندانپزشکی در حال حاضر  1050 نفردانشجو، کارشناسی پیوسته پروتزدندان (ساخت دندان) 51 نفر ، کارشناسی ناپیوسته پروتز دندان (ساخت دندان) 18 نفر،  دارای 9 رشته تخصصی (اندو،پروتزدندان،جراحی، ارتودنسی، کودکان، ترمیمی، پریو، رادیولوژی ، بیماریهای دهان  ، فک و صورت در حال حاضر دارای  100دانشجو می باشد. (دارای 13 بخش آموزشی ، اطفال، اندو، ترمیمی، تشخیص، پریو، جراحی، رادیولوژی، پروتزمتحرک، پروتزثابت، ارتودنسی، مورفولوژی، اورال پاتولوژی، آزمایشگاههای علوم پایه)

اعضای هیات علمی:  128 نفر عضو هیئت علمی تمام وقت و 90 نفر  استاد حق التدریس در حال تدریس به دانشجویان این واحد میباشند . نسبت استاد به دانشجو 1 به 6 است که در نوع خود بی نظیر میباشد.

تعداد فارغ التحصیلان :

از ابتدای تأسیس تا کنون ، 3685 نفر در دکترای عمومی  رشته دندانپزشکی  ، 61 نفر درکارشناسی ناپیوسته پروتزهای دندانی ، 32 نفر در کارشناسی پیوسته پروتزهای دندانی ، جمعاً  110  نفر دانشجوی تخصصی در 9 رشته ، 1065 نفر در کاردانی پروتز دندان ، 530 نفر در پرستاری دندانپزشکی و 130 نفر د ر کاردانی بهداشت دهان این واحد فارغ التحصیل شده اند.

درمان :

این واحد با داشتن 11 بخش آموزشی ، تخصصی ، درمانی ( ایمپلنت – ترمیمی- پریودانتیکس- جراحی دهان ، فک و صورت- اندودانتیکس- کودکان- رادیولوژی دهان ، فک و صورت- ارتودانتیکس- بیماریهای دهان ، فک و صورت- پروتز ثابت - پروتز متحرک) در دو نوبت صبح و عصر پاسخگوی مراجعین و بیماران بوده و همچنین در کنار بخش های آموزشی ، کلینیک ویژه واحد نیز خدمات تخصصی خود را به متقاضیان ارائه می نماید.

ساختمانها و فضاهای آموزشی واحد:

این واحد در حال حاضر5 ساختمان  با وسعت 14000 متر مربع  در اختیار دارد. احداث و توسعه بخشهای آموزشی ، آزمایشگاهها ،پری کلینیکها ، لابراتوارها ، کتابخانه ها ، سایت اینترنت ، انتشارات ، واحد سمعی و بصری ، باشگاه پژوهشگران جوان ، سالنهای مجهز اجتماعات و کنفرانس ، کانون فارغ التحصیلان ، مرکز تحقیقات ایمپلنت ، مرکز تحقیقات جمجمه فک و صورت ، بخش لیزر،  فضاهای فرهنگی ، اداری و رفاهی از جمله فعالیتهای عمرانی انجام شده می باشد.

مراکز تحقیقاتی :

مرکز تحقیقات ایمپلنت

مرکز تحقیقات جمجمه فک و صورت

مرکز تحقیقات مواد دندانی

تجهیزات :

تجهیزات کامل و منحصر به فرد واحد شامل 234 دستگاه یونیت دندانپزشکی ، 60 دستگاه مینی یونیت ، 17 دستگاه رادیولوژی پری اپیکال ، 2 دستگاه رادیوگرافی OPG  ، 2 دستگاه اسکن رایانه ای RVG   و STV  ، دستگاه اسکن سه بعدی CBCT ،دستگاه استریل با ظرفیت بالا ( CSR   )و  تجهیزات آزمایشگاهی، به درستی این واحد را یکی از مجهزترین دانشگاه های دندانپزشکی کشور نموده است.